Almindelige typer gipsskruer

Gipsvægsskruer er lidt dyrere, men de giver et stærkere greb. Der er mange gipsbeslag, der kommer i form af et Philips-hoved, men de er ikke alle de samme med hensyn til ydeevne og værdi. Den skrue, du vælger, afhænger stort set af den gipsvægsapplikation, du har i butikken, men også af kvaliteten af ​​den skrue, du leder efter. Her er fire af de mest almindelige gipsskruer, der bruges til at hænge gips:

Selvboring

Anvendes også som skruehovedskruer, disse er effektive til metalindramning.

Rute

Disse har kurstråde, der fastgør gipsvæggen sikkert til dens pinde.

Bøde

Disse skruer har mindre hoveder og finere gevind, der fungerer godt for at sikre gipsplader.

Trim-Head

Brug disse skruer til at fastgøre træbeklædning over gipsvæg.

Du har muligvis også brug for gipsvandsøm

Der er også flere typer gips negle, der er effektive til fastgørelse af mindre dele til en større base. Faktisk er der 3 specifikke typer gipsvægs negle, der almindeligvis bruges til installation af gipsvæg. Disse almindelige negle af gipsplader inkluderer:

Gipsvægs negle

Disse er standard negle, der bruges til at fastgøre gips til trærammer. De er designet med et stort hoved og et hakket skaft, hvilket giver dem en stærkere holdekapacitet. Nogle steriliseres endda for at beskytte mod olie og snavs.

Cupped-Head Negle

Disse har afrundede hoveder, der muliggør lettere forsænkning og en glat, flad finish. De bruges ofte til at fastgøre gips til trærammer. De kræver brug af fælles forbindelse til at dække det udsatte hoved.

Cementbelagte negle

Disse negle har et harpiksbelagt skaft, der er glat. Dette giver mulighed for stærkere holdekraft. Deres almindelige anvendelse er at fastgøre gips til træramme.

Related Posts

Leave a Reply