Alt om slangerør

Den største fordel ved slangerør er, at de er designet til at modstå trykket og dermed lede vandet med den rigtige mængde kraft. De er blevet brugt i ildslukker, damstøvsugning og sugemaskiner til bortskaffelse af affald blandt andre gadgets. I alle deres applikationer varierer de i omkredsstørrelse og design afhængigt af det estimerede tryk, der anvendes i processen.

Hovedegenskaber ved en god sugning og et drænslangerør

Det skal være holdbart og stærkt nok til at modstå undertryk, disse rør er normalt godt forstærket ved, at selvom de er bøjelige, kollapser de indre vægge og blokerer røret.

De skal have den rette størrelse for at kunne føde pumpen effektivt. For bredt kan føre til mere energi til sugning og kan føre til flowkvælning, hvis de leverer mere end pumpen kan skubbe ud.

Et godt afløbsrør på den anden side skal være stærkt for at modstå den positive kraft, der let kan forårsage sprængning. Dette skyldes den kraft, der stammer fra trykket på indholdet, der pumpes igennem det.

Størrelsen på afløbsslangerøret skal kunne tømme pumpebeholderen effektivt. Suget og dræningen skal komplementere hinanden ved, at de ikke skaber unødvendigt tryk. Afløbsrøret kan være lidt smallere for at hjælpe med at skabe den ekstra kraft, der er nødvendig for at pumpe vandet en længere afstand og med en masse kraft.

Related Posts

Leave a Reply