Gas eller elektrisk trimmer?

Svaret på dette spørgsmål afhænger stort set af, hvad du planlægger at trimme, og hvor meget trimming du planlægger at gøre. Andre faktorer, såsom vægt eller hvor godt du har brug for at bevæge dig rundt og mellem buske, er også vigtige at overveje, når du beslutter mellem gas- og elektriske hækstrimmere.

Gasdrevne trimmere anbefales til husejere med større værfter, der har meget grønt at trimme. Kommercielle anlægsgartnere vil også drage fordel af gasdrevne trimmere, fordi de er gode til kraftig beskæring og beskæring. Andre fordele ved gasdrevne trimmere inkluderer: ingen ledninger, større strøm, mere hastighed og kan ofte bruges i vådt og fugtigt vejr.

Gasdrevne trimmere har også ulemper: de er tungere i vægt, de er ofte dyrere end eldrevne enheder, og de kræver også gas og mere vedligeholdelse. Brug af gas og behovet for mere vedligeholdelse betyder flere penge ud af lommen.

Elektrisk drevne hækstrimmere kan være ledninger eller trådløse. Hver er fantastisk til husejere med mindre værfter og mindre beskæring og beskæring til at tage sig af. De er også mere støjsvage, lettere i vægt og er en mere økonomisk mulighed sammenlignet med gasdrevne trimmere.

Elektriske enheder er dog heller ikke uden ulemper. De producerer ikke så meget strøm som gasdrevet og er begrænset til brug til mindre job. Trådløse elektriske enheder kræver opladning, så de er måske ikke altid klar til brug, når du har brug for det.

Related Posts

Leave a Reply